vvs Vellinge

Letar du efter ett företag med stenkoll på VVS i Vellinge? Vänligen kontakta oss idag! För akut ärende ring!

vvs Vellinge

Letar du efter ett företag med stenkoll på VVS i Vellinge? Vänligen kontakta oss idag! För akut ärende ring!

Vellinge vvs

Behovet av service inom VVS (Värme, Ventilation och Sanitet) kan smyga sig på eller komma hastigt. I vissa fall kan det handla om en, sedan länge, planerad renovering av ett badrum. I andra fall kan det röra sig om brådskande reparation av ett rörläckage som dykt upp från ingenstans. Som verksam firma inom VVS i Vellinge är det viktigt att kunna erbjuda tjänster efter olika behov. Detta är just vad vi på Torsby-Rör gör!

Vill du komma i kontakt med vårt team av experter inom VVS i Vellinge omgående? Ring och beskriv vad du behöver hjälp med!

24-timmars jour
Vi erbjuder jourtjänster 24 timmar om dygnet inom VVS i Vellinge, för problem som inte kan vänta.
Snabb leverans
Vi tror på effektivitet och strävar alltid efter att finnas tillgängliga för kunden snabbt och enkelt.
Konkurrenskraftiga priser
Vi tycker att överpriser är överskattat. Hos oss får du alltid konkurrenskraftiga priser på alla tjänster inom VVS i Vellinge.

Vellinges främsta specialister på VVS

Välkommen till oss!

Vårt team i Vellinge står tillförfogande för alla typer av VVS-relaterade arbetsuppgifter. Vi har varit verksamma i branschen och staden under många år och vi planerar att fortsätta länge till. Läs vidare för ytterligare information om vår organisation och de tjänster inom VVS i Vellinge som vi erbjuder.

Behöver du brådskande hjälp med service gällande VVS i Vellinge? Ring till oss så ser vi till att hjälpa dig med kort varsel.

Till kontaktsidan!

Vad vi erbjuder

Söker du hjälp inom VVS i Vellinge för din privata bostad eller representerar du ett företag? På Torsby-Rör finns vi för alla som behöver vår hjälp, oavsett privatperson eller organisation. Nedan följer några av de vanligaste som vi utför inom VVS i Vellinge. Ring eller maila till oss om du inte hittar vad du söker. Vårt team fixar jobbet!

Rörarbeten

Dags att lägga nya rör eller reparera redan befintliga? För att arbetet ska ske på rätt sätt är det klokt att kontakta experter inom VVS i Vellinge. Vårt team har lång vana vid att utföra olika typer av rörarbeten i staden med omnejd.
- Vid nybyggnation
Varje år bistår vårt team med kunskap inom VVS vid nyproduktioner i Vellinge. Vi planerar, dimensionerar och installerar rören så att de passar in i den nya fastigheten och så att håller länge.
- Reparationsarbeten
Rören fungerar allt som oftast smärtfritt och i det dolda. Emellanåt inträffar dock skador, och då kan det vara mycket viktigt (för att inte säga avgörande) att handla snabbt. Vårt team av specialister inom VVS i Vellinge utför rörreparationer och rörservice av varierande slag. Vi erbjuder rörjour vilket innebär att du kan få vår hjälp under dygnets alla timmar.

Värmesystem

Hur värmer du upp din fastighet? Allt fler människor upptäcker fördelar med att låta installera nya och moderna värmesystem. Inte nog med att sådana åtgärder kan göra att kostnaderna minskar. Med en modern värmepump kan du dessutom minska din negativa miljöpåverkan kraftigt. Vårt team av experter på VVS har lång vana vid att installera och reparera värmesystem hos kunder i Vellinge. Ring oss för att veta mer eller för att boka tid!

Service inom VVS i Vellinge

Service är förstås ett brett uttryck, och därför passar det bra att använda för vårt breda tjänsteregister. När du har problem med någonting gällande din värme, ventilation eller sanitet kan du vända dig till oss. Vårt team av experter på VVS i Vellinge står till förfogande under årets alla dagar.

Kontakta oss!

För akuta ärenden vänligen ring!

Vill du komma i kontakt med oss gällande våra tjänster? 

4_rektangel@2x

Service till alla

Vi verkar för välfungerande VVS hos såväl privatpersoner och företag, organisationer och föreningar i Vellinge. Om du behöver hjälp med rörinstallation, service av värmepanna, badrumsrenovering eller andra rör-, vatten- och ventilationsrelaterade projekt – Kontakta vårt team av experter på VVS redan idag!

Företag och föreningar

Varje år hjälper vi mängder av företag, fastighetsbolag och bostadsföreningar i Vellinge med diverse arbeten relaterade till VVS. Precis som med vår privata kunder kan ni, som organisation, begära gratis offert på arbetet. Ring oss för att ta del av ett kostnadsförslag eller för att boka tid för ett möte!

Privata bostäder

Dags att slutligen genomföra den efterlängtade badrumsrenoveringen eller köksrenoveringen? Eller är det kanske sommarhuset som ska få sig ett ansiktslyft? Ta hjälp av vårt team av experter inom VVS i Vellinge för arbeten i din privatägda fastighet!

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget vid den här typen av arbeten? Avdraget gör det möjligt för sig att dra av en stor del av den totala arbetskostnaden! När du tar hjälp av oss kan du räkna med att vi sköter allt pappersarbete kring skattelättnaden.

Företag och VVS i Vellinge

Representerar du ett företag i Vellinge och funderar på att anlita oss för ett VVS-relaterat projekt? Vi visar gärna upp tidigare projekt som vi utfört hos företag och organisationer i staden under våra verksamma år. Ring gärna för att ta del av våra referenser!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.